• GRATIS VERZENDING: BE vanaf €75 | NL vanaf €120
  • Verzending in stock: binnen 2-3 werkdagen | verzending incl. vervaardiging: 4-6 werkdagen.

 

Hi!

Mijn naam is Wendy, en ik ben de trotse eigenaar van ScentedWick.

 

ScentedWick staat voor duurzaamheid en in balans met jezelf en de natuur. De geurkaarsen worden vervaardigd uit sojawas en de hoogst kwalitatieve geurolie die tevens vrij is van parabenen, vegan en no animal cruelty. Verder gaan onze geurkaarsen door een lange testprocedure en zijn ze onderheven aan de verplichte CLP-labeling.

 

Daarbuiten is elke creatie uniek en op intuïtie vervaardigd, zo is de spirituele toets eigen aan ScentedWick. De edelstenen & kristallen worden persoonlijk uitgezocht waar het ook belangrijk is dat ze ethisch worden ontgonnen.

 

Sojawas brandt 45% langer dan paraffine, is niet giftig en veroorzaakt geen roetvorming. Sojawas wordt dan ook vervaardigd uit sojabonen, dus volledig natuurlijk.

 

Verder werk ik erg op maat, dus wil jij een bepaald design voor jouw winkel? Of gewoon helemaal lekker een classic kaars zonder edelstenen, ook dit is mogelijk.

 

Duurzaam en dierproefvrij, uniek maar ook navulbaar! Door dit probeer ik mijn voetstap op aarde te verkleinen, ook door het hergebruiken van verpakkingsmateriaal ♻️

Ik doe nog steeds zelf de inkoop, het ontwerp, het gieten, de verpakking en de verzending.

 

 

- Fragrance makes a house a home -