• Wij streven ernaar om je aankoop binnen de 5 tot 7 werkdagen te verzenden. Heb jij jouw aankoop sneller nodig? Geef ons een seintje!
  • Gratis verzending in BE en NL vanaf 60euro
  • Verzending vanaf 5,90euro
  • Weekend v/d klant tot 3/10: 15% korting: code WEEKEND
Home » Over ons

Mijn naam is Wendy, mijn kleine online shop is gelegen te Genk, België

Jobcoach by day, candlemaker by night.

De liefde voor het maken van biologische sojakaarsen werd geboren tijdens de eerste lockdown in maart en was oorspronkelijk gewoon een erg leuke hobby. Met de tijd en toewijding, liefde en steun van familie en vrienden, en vele tevreden klanten later, is het uitgegroeid tot een kleine onderneming waar ik erg trots op ben.
Toen ik startte, wilde ik hoogwaardige, en goed geurende kaarsen maken die persoonlijk aanvoelden en ook niet giftig waren!

Duurzaam en dierproefvrij, uniek maar ook navulbaar! Door dit probeer ik mijn voetstap op aarde te verkleinen, ook door het hergebruiken van verpakkingsmateriaal ♻️
Een geurkaars met “the touch of Wendy”: een botanicalkaars of met helende kristallen maar ook een basic aanbod en nog vele leuke zaken ernaast. 
En zo ontstond Scented Wick na vele maanden van vallen en opstaan

Ik doe nog steeds zelf de inkoop, het ontwerp, het gieten, de verpakking en de verzending.

Elke sojakaars is uniek en handgemaakt met liefde en in balans met de natuur.

Verder werk ik ook op maat, ben je op zoek naar specifieke helende kristallen in jouw kaars? Of wil jij gewoon een leuk kleurtje? 

Aarzel dan zeker niet om me te contacteren.

 

- Fragrance makes a house a home -