• Wij streven ernaar om je aankoop binnen de 4 tot 5 werkdagen te verzenden. Heb jij jouw aankoop sneller nodig? Geef ons een seintje!
  • Gratis verzending in BE vanaf 60 euro - NL vanaf 120 euro
  • Verzending vanaf 6,50euro (België), 8,90euro (Nederland)
  • Wil je een gepersonaliseerd design? Neem dan even contact
Vegan sojakaarsen hangegoten in Genk België

Translate this page:

You can translate the content of this page by selecting a language in the select box.

Over ScentedWick

Welkom bij ScentedWick, een onderneming met een hart voor spiritualiteit en duurzame producten waarvan de kaarsen ook nog eens navulbaar zijn!

Naast onze  vegan geurkaarsen vervaardigd uit sojawas met edelstenen kan je bij ons ook terecht voor edelstenen en mineralen intentie roomsprays, spirituele items en kaartlezingen. 

Heb je vragen of ben je op zoek naar een gepersonaliseerde geurkaars met edelstenen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren want we werken ook erg op vraag en wens.


Liefs, Wendy


B2B

Opgelet! Wegens de eindejaarsdrukte neem ik vanaf 31/10/2022 geen B2B orders meer aan.

Je order kan geplaatst worden voor deze datum of vanaf 02/2023.
Dank aan alle partners!Volg jij ons ook al?

Een kijkje achter de schermen, of op de hoogte blijven van onze nieuwe creaties, acties? Klik hieronder om ons te volgen op Facebook, Instagram en Tiktok

Media

ScentedWick @ ROHO Genk
01/10/2022 van 10u tot 18u
02/10/2022 van 13u tot 18u


Onze duurzame geurkaarsen worden volledig met de hand en veel liefde gemaakt. 

 

Ambacht en maatwerk


Je hoort het goed, Scented Wick vervaardigt alles zelf, van design tot kaars maar ook onze verpakkingen. We kopen zelf onze grondstoffen bij de meest kwalitatieve leveranciers. Verder hergebruiken we ook verpakkingsmateriaal om zo onze voetafdruk op aarde te verkleinen en bieden we navullingen aan. 

Sojawas is vegan en dierproefvrij

Sojawas is vegan, duurzaam en dierproefvrij! Verder is sojawas afkomstig uit Noord-Amerika waar de gewassen verbouwd worden zonder pesticiden en ook geen genetische manipulatie. 

Onze sojakaarsen branden 35% tot 45% langer dan paraffinekaarsen, waardoor je nog meer en langer kan genieten van onze heerlijke geuren! 

Navulbaar

Onze sojakaarsen zijn ook navulbaar! Zo kan jij je geliefde potje hergebruiken. Zero-waste en ook zo verkleinen we de voetstap op aarde.


Geschenken communie, lentefeest, huwelijk, babyborrel

Op zoek naar originele geschenkjes voor een babyborrel, lentefeest, huwelijk? ScentedWick denkt graag met je mee om voor jou de mooiste gastgeschenkjes te creëren. 
Volledig afgestemd op jouw wensen! Ben je op zoek naar een origineel gastgeschenk, neem dan alvast even contact.